Sunday, 07.05.2015, 05:32pm (GMT)
  Giris
  SSS
  Linkler
  Site
  Irtibat

Hemşerilerimizin 4.’ncüsü Düzenlenen Geleneksel İftar Prpgramında Buluştu ; GELENEKSEL TEKNEDE İFTAR PROGRAMI ; Tüm Babaların ve Baba Adaylarının Babalar Günü Kutlu Olsun ; BAŞKAN'dan SİTEM ; Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun
::| Anahtar Kelime:       [Sitede Arama]

E-Posta adresiniz:

Hemşerilerimizin 4.’ncüsü Düzenlenen Geleneksel İftar Prpgramında Buluştu
Monday, 06.29.2015, 02:02am

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle İstanbul’daki Ardeşenliler ve çok sayıda hemşerimiz, Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin dördüncüsünü i düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

GELENEKSEL TEKNEDE İFTAR PROGRAMI    Tüm Babaların ve Baba Adaylarının Babalar Günü Kutlu Olsun

Ardesenlilerdernegi.org Site Yönetimi
Friday, 01.02.2015, 01:58pm
Ardesenlilerdernegi.org Site Yönetimi ve tasarımı Sayın Şeref Şeroğlu ve  Sayın Muhammet Dereci tarafından yapılmaktadır. Her türlü bilgi girişi ve düzenle için, bu arkadaşlardan destek alabilirsiniz.
Bürokrat ve İşadamları Kahvaltıda Buluştuk

ARDEŞEN HAKKINDA
Şkuni Carepe-4
Sunday, 12.07.2014, 11:15am
7 Aralık Pazar günü gelenekselleşen ve dördüncüsünü düzenlediğimiz “ŞKUNİ CAREPE” adlı etkinliğimize her zamankinden daha fazla bir katılım ve talep gördük. Bu yıl 200 den fazla kişiye kendi ellerimizle yaptığımız yöresel yemekleri ikram etmeye çalıştık.
FAALİYETLER
Gençlik Kollarından Örnek Davranış
Sunday, 05.10.2015, 08:23pm
Geçtiğimiz hafta anneler günü nezdinde bir ziyaret gerçekleştirdik.,Aylardır ayak uydurduğumuz istanbulun yoğun şehir yaşantısından kendimizi çok güzel sakin bir yere attık..günlerini saatlerini sessizlikle yaşayan annelerimize babalarımıza ses olduk..memleketinden, anne ve babasından uzak bizler, hasretimizi darülacezede mutlu ettiğimiz büyüklerle bir nebze olsun dindirdik..şiirlerine dinleyici , sohbetlerine ortak olduk..sadece varlığımızla, orada bulunmamızla büyüklerimizin yüzünde tebessüm yaratabildik.. Bizleri çok mutlu etti ki bu , birde onları düşünün.Sosyal bilincimizin dahada güçlenmesi için yapacağımız bu tür etkinliklere duyarlı Ardeşenli kardeşlerimizi bekliyoruz.
-ARDEŞENLİLER DERNEĞİ GEMÇLİK KOLLARI
9. Beyoğlu Yerel Tatlar Festivalı
Ardeşen Gençlik Adalara Çıkartma Yapıyor-2

BAŞKAN'dan SİTEM
Thursday, 06.18.2015, 07:35pm

ANLAMIYORUM,

Benim Çok Değer Verdiğim ARDEŞEN 'in İstanbul'da Başkanlığı'nı yaptığım Ardeşenlilerin Derneği var.
Ardeşen'in bazı ileri gelenleri İstanbul'a gelirler derneğe uğramazlar oraya buraya giderler birde marifetmiş gibi resim paylaşırlar tamam bunu yap da şu derneğe bi uğrayın burada adam yemiyorlar, bir şey de istemiyorlar biz burada birkaç Ardeşen'li bu derneği yürütmeye çalışıyoruz.

Tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun
Berat Kandili Kutlama Mesajı