Friday, 05.06.2016, 11:02am (GMT)
  Giris
  SSS
  Linkler
  Site
  Irtibat

18 Mart ÇAnakkale Zaferi ; 4.Geleneksel Okey ve Tavla Turnuvası ; TERÖRÜ LANETLİYORUZ ; ARDEŞENİMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN ; Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
::| Anahtar Kelime:       [Sitede Arama]

Tum Konular
 » Güncel Haberler
 » Doğum Haberleri
 » Düğün ve Nişan
 » Ölüm Haberleri
  Yönetim
 » Yönetim Kadrosu
 » Faaliyetlerimiz
  Derneğimiz
 » Tarihçemiz
 » Misyon ve Vizyon
  ::| Anket
Dernek çalışmamızı nasıl buluyorsunuz ?
Çok iyi
Normal
Kötü

::| Haber Listemiz
Adiniz:
E-Posta adresiniz:

18 Mart ÇAnakkale Zaferi
Friday, 03.18.2016, 12:00am

Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Adem Akbeniz Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Mesaj Şu şekildedir:
Bugün Çanakkale zaferini kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını sakınmadan feda eden şehitlerimizi anmanın onurunu yaşamaktayız. Çanakkale savaşları vatan topraklarını ve bağımsızlığımızı korumak için varını yoğunu ortaya koyan bir milletin , tarihin akışını değiştirdiği bir zaferdir. Bu zafer aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümü ve Şehitleri Günü olarak da kutladığımız bu anlamlı günde başta Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Ardeşenliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına Adem Akbeniz"

4.Geleneksel Okey ve Tavla Turnuvası    TERÖRÜ LANETLİYORUZ

More ++
Ardeşen Vakfı kuruluş Çalışmaları Devam Ediyor...
Sunday, 01.31.2016, 12:19pm

Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Hakan Gültekin'nin önderliğinde Ardeşen Vakfı Kuruluş Çalışmaları devam etmekte. Vakfın kuruluşunun İstanbul ayağında 30.01.2016 pazar günü Lazzoni Otelde derneğimiz misafirliğinde bir akşam yemeği düzenlendi. Yemekte Ardeşen Belediye Başkanı Sn. Hakan Gültekin, Dernek başkanımız Sn. Adem Akbeniz , Beyoğlu Belediye BAşkan Yardımcısı dernek yönetim kurulu üyesi Sn. Erol Ökten ile sayılı davetli katıldı. Toplantıda vakfın işleyişi planlanan kuruluş tarihi ve yapılacak çalışmalar üzerinde durularak davetlilere bilgi verildi.

Şubat ayı sonuna kadar kurulması planlanan   Ardeşen eğitim, kültür ve sağlık vakfı çalışmaları bünyesinde yer almak isteyenler dernek yolu ile iletişime geçebilirler

Acı Kaybımız
Müjde: Ardeşen Vakfı Kuruluyor
Yönetim
ARDEŞENİMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 98. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
Thursday, 03.10.2016, 12:00am

ARDEŞEN’NİN  DUSMAN ISGALINDEN KURTULUSUNUN 98.YILDONUMUNU EN KALBI DUYGULARIMLA KUTLUYORUM. DUNDEN BUGUNE GOZUNU KIRPMADAN VATAN TOPRAGINA DUSEN SEHITLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET GAZILERIMIZE HAYIRLI UZUN OMURLER DILIYORUM.ARDEŞENİMİZİ  BIZLERE BAHS EDEN BASTA GAZI MUSTAFA KEMAL PASA OLMAK UZERE TUM SILAH ARKADASLARINI SUKRAN VE RAHMETLE ANIYORUM.

Kadınlar Günü Kutlama Mesajı
Sima Laz Vakfı Gecesi
Derneğimiz

::| Etkinlikler